Τίτλος

Νομός

Κατηγορία

Έκθεση Ελλήνων Κόσμημα 2016

Μετά από μία ακόμα συμμετοχή του περιοδικού μας "Gold Fashion" στην Έκθεση Ελλήνων Κόσμημα που ξεκίνησε στις 26 και τελείωσε στις 29 Φεβρουαρίου , είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που είμασταν εκεί και είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τους συνεργάτες μας αλλά να γνωρίσουμε και καινούριους.

             

Ξεπέρασε τις προσδοκίες η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ"

Μία λαμπρή διοργάνωση αντάξια του κλάδου του κοσμήματος αποτέλεσε η 29η Διεθνής Έκθεση Κοσμήματος, Ωρολογίων, Πολύτιμων Λίθων, Μηχανημάτων & Εξοπλισμού «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ», που πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2016, στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.

Οι εμπορικοί επισκέπτες και επαγγελματίες, που πέρασαν τις «πύλες» της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ» έφτασαν τους 3.750.

Οι ξένοι επισκέπτες προήλθαν από την Κύπρο, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Γερμανία, Ιταλία, Ουγγαρία, Ελβετία, Αλβανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βουλγαρία, Ρωσία και Λίβανο.

Στο επίπεδο των εκθετών, 383 εταιρείες και οίκοι του κλάδου της αργυροχρυσοχοΐας και των ωρολογίων έδωσαν το «παρών» στην έκθεση, εκπροσωπώντας το δυναμικότερο κομμάτι του ελληνικού κοσμήματος, ενώ στην «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ» συμμετείχαν και εκθέτες από την Κύπρο, Τουρκία και Ισπανία.

Ο δε εκθεσιακός χώρος της "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ" έφτασε τα 12.000 τ.μ..

Από την «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ», που είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση κοσμήματος στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι παράλληλες εκδηλώσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώθηκε σεμινάριο με θέμα τα συνθετικά διαμάντια, κατά τη διάρκεια του οποίου ο ειδικευμένος γεμολόγος-αδαμαντολόγος κ. Γιώργος Σπυρομήλιος, εστίασε στις μεθόδους παραγωγής και αναγνώρισής τους, αλλά και στα νέα δεδομένα στη βιομηχανία των κοσμημάτων.

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ» διοργανώθηκε από τη ΔΕΘ-Helexpo σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων, Κοσμηματοπωλών, Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εθνικός εκθεσιακός φορέας διοργανώνει επίσης την KOSMIMA, τον Οκτώβριο, στη Θεσσαλονίκη, η οποία καλύπτει τη χειμερινή σεζόν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σημείωμα εκδότη

Μέσα σε 25 χρόνια έχουν συμβεί και έχουν αλλάξει πολλά. Όμως, αν κάτι μένει ίδιο για εμάς, αυτό είναι το πάθος και η αγάπη για τη δουλειά που κάνουμε και ο σεβασμός προς τους συνεργάτες και αναγνώστες μας.

Περισσότερα

Σημαντικό!

Εάν έχουν γίνει αλλαγές στα στοιχεία της επιχείρησής σας (δραστηριότητες, επωνυμία, στοιχεία επικοινωνίας κ.α.) σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ώστε να διορθώσουμε τα στοιχεία αυτά, εντελώς δωρεάν. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
210 32.31.648

Εγγραφείτε στο Newsletter
Εγγραφείτε στο Newsletter