Τίτλος

Νομός

Κατηγορία

Ρολόγια κοσμήματα θα είναι το trend για το 2024

Οι τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο των πολυτελών ρολογιών αντικατοπτρίζουν μια νέα τάση : τον όμορφο σχεδιασμό. Για αρχή παρουσιάζονται οι νέες αυστηρές εκδοχές ρολογιών βραχιολιών του Cartier. Οι Piaget, Chanel, Dior, Hermès και Jaeger LeCoultre έχουν παρουσιάσει απίστευτα κομψά κρεμαστά ρολόγια που φοριούνται γύρω από το λαιμό – ένα εξαιρετικό κόσμημα που λέει επίσης την ώρα.

Πώς μπορείς να κερδίσεις από το Email Marketing;

Δεν είναι μυστικό ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν συνεχώς τα κινητά τους στα χέρια ή τις τσέπες τους. Και τι έχουν συνδέσει στα κινητά τους; Το email τους! Εάν θέλετε να έχετε μία ολοκληρωμένη διαφημιστική στρατηγική για την επιχείρηση σας, το email marketing δεν πρέπει να λείπει από αυτήν.

Τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα στα βραβεία Emmys

Η σεζόν των βραβείων βρίσκεται σε εξέλιξη και στα Emmy Awards έζησαν κάποιες μοναδικές στιγμές μόδας, ειδικά όσον αφορά τα κοσμήματα. Αν και όπως και στις Χρυσές Σφαίρες, παρατηρήσαμε πιο διακριτικές και φινετσάτες επιλογές, κάποιοι από τους παρευρισκόμενους έκλεψαν τα φώτα της δημοσιότητας με κάποια μοναδικά κομμάτια. Αυτές είναι 5 από τις κορυφαίες εμφανίσεις από τα Emmy's.

Περισσότερες οι εμπορικές πράξεις στη φετινή έκθεση

Ευνοϊκό το κλίμα για περαιτέρω αύξηση εκθετών στη διοργάνωση του 2024

Ξεπέρασαν τους 2.000 -αριθμός αυξημένος σε σχέση με την περσινή διοργάνωση- οι εμπορικοί επισκέπτες της 37ης Διεθνούς Έκθεσης Κοσμήματος, Ωρολογίων, Πολύτιμων Λίθων, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού «KOSMIMA», που πραγματοποιήθηκε κατά το διάστημα 21-23 Οκτωβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

40% αυξημένος ο αριθμός των επισκεπτών


Με τη μεγαλύτερη προσέλευση της τελευταίας δεκαετίας ολοκληρώθηκε η 35η Διεθνής Έκθεση Κοσμήματος, Ωρολογίων, Πολύτιμων Λίθων, Μηχανημάτων & Εξοπλισμού, Athens International Jewellery Show (AIJS), η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου στο Metropolitan Expo στην Αττική. Ειδικότερα, οι επισκέπτες –εμπορικοί στο σύνολό τους- ανήλθαν σε 4.500, αριθμός αυξημένος κατά 40% έναντι της περσινής χρονιάς. Εμπλουτισμένος ήταν και ο διεθνής χαρακτήρας της διοργάνωσης, με τους ξένους εμπορικούς επισκέπτες να προέρχονται από χώρες όπως οι ΗΠΑ, Γερμανία, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Κύπρος, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ελβετία και Ινδία.

3-6 Μαρτίου η 35η Διεθνής Έκθεση Κοσμήματος, Ωρολογίων, Πολύτιμων Λίθων, Μηχανημάτων & Εξοπλισμού,

Athens International Jewellery Show, στο Metropolitan Expo

Ό,τι λάμπει είναι χρυσός και ασήμι στην 35η Διεθνή Έκθεση Κοσμήματος, Ωρολογίων, Πολύτιμων Λίθων, Μηχανημάτων & Εξοπλισμού, Athens International Jewellery Show (AIJS), η οποία πραγματοποιείται από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αττική.

Athens International Jewellery Show 2022

Μεγάλη προσέλευση εμπορικών επισκεπτών στην Athens International Jewellery Show

Σημείο αναφοράς για το ελληνικό κόσμημα αποτέλεσε η Έκθεση Athens International Jewellery Show (AIJS), που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και σημαντική προσέλευση εμπορικών επισκεπτών από τις 25-28 Φεβρουαρίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

32η Έκθεση Kosmima

 

 Λαμπερή η 32η KOSMIMA

36% αυξημένος ο αριθμός των εμπορικών επισκεπτών

«Έλαμψε» η 32η KOSMIMA, που από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου συγκέντρωσε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης όλον τον κλάδο του κοσμήματος και των ωρολογίων. Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος που προσέλκυσε η διοργάνωση ήταν πως οι εμπορικοί επισκέπτες αυξήθηκαν κατά 36% σε σχέση με την προηγούμενη, ενώ το σύνολο των επισκεπτών ανήλθε σε 2.865.

Εντυπώσεις από την Ελλήνων Κόσμημα 2017

 36% αύξηση εμπορικών επισκεπτών στην Ελλήνων Κόσμημα


Τον ηγετικό ρόλο της στην αγορά του κοσμήματος επιβεβαίωσε η έκθεση Ελλήνων Κόσμημα, καταγράφοντας άνοδο κατά 36% στην προσέλευση εμπορικών επισκεπτών, σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση της.

Από τις 3-6 Μαρτίου η 30η Ελλήνων Κόσμημα στο Metropolitan Expo

Το μεγάλο διεθνές «ραντεβού» του κλάδου του κοσμήματος, η 30η έκθεση Ελλήνων Κόσμημα, πραγματοποιείται από τις 3-6 Μαρτίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Η έκθεση-θεσμός για το κόσμημα, τα ωρολόγια, τους πολύτιμους λίθους, τα σχετικά μηχανήματα και τον εξοπλισμό, θα αποτελέσει σημείο συνάντησης όλων των επαγγελματιών και επιχειρήσεων του κλάδου, ενόψει της φετινής τουριστικής περιόδου.

Η Ελλήνων Κόσμημα συγκεντρώνει τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις κοσμήματος και αναπτύσσεται σε 12.000 τμ, ενώ αναμένεται αύξηση συμμετοχών σε σχέση με προηγούμενες διοργανώσεις.

Η έκθεση τα τελευταία χρόνια καταγράφει από χρονιά σε χρονιά όλο και πιο βελτιωμένες εκθεσιακές επιδόσεις και ενδεικτικό είναι το ότι στην τριετία 2013-2016 η Ελλήνων Κόσμημα παρουσίασε 32% αύξηση επισκεπτών, 31% αύξηση εκθετών και 41% άνοδο του εκθεσιακού χώρου.

Η φετινή διοργάνωση θα συγκεντρώσει όλες τις νέες τάσεις και σχέδια σε κόσμημα και ρολόι, τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της παραγωγής κοσμήματος (μηχανήματα, εργαλεία κτλ), καθώς και καινούργιες προτάσεις παρουσίασης κοσμημάτων (συσκευασία, διακόσμηση κα).

Την έκθεση επισκέπτεται πλήθος εμπορικών επισκεπτών, με στόχο τη σύναψη νέων συνεργασιών και εμπορικών συμφωνιών.

Η είσοδος στην Ελλήνων Κόσμημα επιτρέπεται μόνο για εμπορικούς επισκέπτες.

ΕLIZABETH TAYLOR : Αιώνια λάτρης των κοσμημάτων

H Elizabeth Taylor ήταν σε όλους γνωστή για την ομορφιά της, το απίστευτο βιολετί χρώμα στα μάτια της, για τους επτά συζύγους της, για το φιλανθρωπικό της έργο. Δεν ήταν όμως γνωστό σε όλους εμάς, η εμμονή της, στη συλλογή κοσμημάτων  που περιείχε μερικά, από τα πιο ακριβά και εντυπωσιακά κοσμήματα της ιστορίας και τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα είχε δεχτεί από τους άντρες στη ζωής της.

Έκθεση Ελλήνων Κόσμημα 2016

Μετά από μία ακόμα συμμετοχή του περιοδικού μας "Gold Fashion" στην Έκθεση Ελλήνων Κόσμημα που ξεκίνησε στις 26 και τελείωσε στις 29 Φεβρουαρίου , είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που είμασταν εκεί και είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τους συνεργάτες μας αλλά να γνωρίσουμε και καινούριους.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ? ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ !!

 
Μονόπετρο;  –  «Yes, I do !»

Αν έχετε απαντήσει αυτές τις 3 απλές λεξούλες –ή «δέχομαι αν προτιμάτε– στην πρόταση γάμου που ο αγαπημένος σας μόλις σας έκανε, πρέπει μόλις να κρατήσατε στο χέρι σας ένα μονόπετρο πολύ όμορφο, λαμπερό και μάλλον αρκετά ακριβό..Θέλετε να αφιερώσετε 2 λεπτά να μάθετε λίγα πράγματα για το μονόπετρο που θα σας συντροφεύει για μια ζωή;

collage

 

Για μια ακόμα χρονιά η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης - Kosmima 2015 ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις των καιρών και του κλάδου μας.
Η έκθεση ξεκίνησε το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και τελείωσε τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου.
Εμέις χαρήκαμε και με τη φετινή συμμετοχή μας στην Kosmima 2015 , όπου είχαμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με συναδέλφους μας.Το καινούριο τεύχος του περιοδικού μας είναι πλέον διαθέσιμο και μοιράστηκε και εκεί.
Τα θετικά σας σχόλια πάντα μας ωθούν στο να κάνουμε ό,τι καλύτερο και να σας προσφέρουμε τα αποδοτικότερα αποτελέσματα.
Επόμενη συνάντησή μας στην έκθεση Ελλήνων Κόσμημα από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαριου 2016.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Τα μυστικά που κρύβονται στην κοσμηματοθήκη σας
Ποια γυναίκα δεν λατρεύει τα κοσμήματα! Υπάρχουν κοσμήματα που φοράμε κάθε μέρα, άλλα που αφήνουμε για τις ξεχωριστές περιστάσεις, άλλα που χάνουμε και άλλα που κρύβουμε. Ασυνήθιστα ή διακριτικά, έθνικ ή μπαρόκ, χρυσά ή ψεύτικα, τα κοσμήματα μας μεταμορφώνουν σε γυναίκες μοιραίες, ρομαντικές, κλασικές ή τολμηρές. Η σχέση μας μαζί τους είναι μερικές φορές ιδιόρρυθμη. Μπορεί να ξεχάσουμε μερικά για μήνες ή και χρόνια, να αλλάξουμε στυλ... Παραμένουν όμως σύμβολο θηλυκότητας, και δεν παύουν ποτέ να είναι αντικείμενα που διαφέρουν απ' όλα τα άλλα με τα οποία έχουμε στενή σχέση. Είτε μας αρέσει είτε όχι, η στάση μας απέναντι στο κόσμημα αποκαλύπτει πολλά πράγματα για την προσωπικότητα μας.

ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ

 -Οψιδιανός: Πρόκειται για ηφαιστειακό γυαλί. Είναι ο κατάλληλος λίθος για να ξεχάσετε παλιές αγάπες και για προστασία κατά τη διάρκεια των ταξιδιών. Δυναμώνει τις προφητικές ικανότητες. Αποφορτίζεται σε χλιαρό νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου. Επειδή σχετίζεται με τα ηφαίστεια και τα έγκατα της Γης, αντιστοιχεί στο ζώδιο του Σκορπιού.

-Ίασπις: Χρησιμοποιούνταν για πολλά χρόνια ως ημιπολύτιμος λίθος και ως πρώτη ύλη για την κατασκευή σφραγιδόλιθων, γλυπτών και άλλων αντικειμένων. Σύμφωνα με τη μυστικιστική παράδοση, αποτελεί τη μητέρα όλων των λίθων και παρέχει προστασία από τον ίλιγγο, τα φαντάσματα και τα καρδιοχτύπια. Ανοίγει την όρεξη, ενισχύει τη λειτουργία του στομάχου, του εντέρου και του ήπατος. Περιορίζει την αιμορραγία, ανακουφίζει τους πόνους της περιόδου και των αρθριτικών. Αντιστοιχεί στα ζώδια των Ιχθύων, της Παρθένου και του Υδροχόου.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΙΔΑΝΙΚΗΣ ΒΕΡΑΣ

Μετά την πολυπόθητη πρόταση γάμου, και πριν από κάθε τι άλλο, σειρά έχει η επιλογή της βέρας, αυτού του μικρού αλλά τόσο πολύτιμου κοσμήματος που συμβολίζει την ένωση του ζευγαριού. Και ακριβώς επειδή η συναισθηματική του αξία είναι αληθινά ανεκτίμητη η επιλογή πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή και σύνεση. Παρακάτω λοιπόν συγκεντρώσαμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να αποφασίσετε ποια βέρα ταιριάζει στο δικό σας δάχτυλο! Καλή επιτυχία...

TIFFANY: ΛΑΜΨΗ & ΓΟΗΤΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙ

To πιο όμορφο κουτί του κόσμου, είναι aqua μπλέ! Και η κορδέλα του, με τον υπέροχο φιόγκο, είναι ασημένια! Εκεί που είναι… "κρυμμένο" μπορούν να το βρουν μόνο γυναίκες!

Κυρίες κομψές, με μεγάλους τραπεζικούς λογαριασμούς, σταρς, businesswomen, ελληνίδες (όχι πολλές) ,ξένες διασημότητες (πάρα πολλές!) αλλά και απλές γυναίκες, σε όλο τον κόσμο, που ονειρεύονται με πάθος, ένα τέτοιο δώρο.

Το γαλάζιο αυτό κουτάκι, κρύβει πάντα έναν μεγάλο θησαυρό! Και για να μην σας κρατώ άλλο σε αγωνία, σας αποκαλύπτω, ότι θα το βρείτε μόνο σε συγκεκριμένα σημεία στον πλανήτη, στα Tiffany!

Είναι το brand name με τις περισσότερες συμμετοχές σε στίχους και ταινίες αλλά σίγουρα είναι το μόνο όνομα που μια γυναίκα δε ξεχνά ποτέ!

Ας ακολουθήσουμε τη ιστορία του, στο χρόνο!

Υποκατηγορίες

Σημείωμα εκδότη

Μέσα σε 25 χρόνια έχουν συμβεί και έχουν αλλάξει πολλά. Όμως, αν κάτι μένει ίδιο για εμάς, αυτό είναι το πάθος και η αγάπη για τη δουλειά που κάνουμε και ο σεβασμός προς τους συνεργάτες και αναγνώστες μας.

Περισσότερα

Σημαντικό!

Εάν έχουν γίνει αλλαγές στα στοιχεία της επιχείρησής σας (δραστηριότητες, επωνυμία, στοιχεία επικοινωνίας κ.α.) σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ώστε να διορθώσουμε τα στοιχεία αυτά, εντελώς δωρεάν. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
210 32.31.648

Εγγραφείτε στο Newsletter
Εγγραφείτε στο Newsletter