Τίτλος

Νομός

Κατηγορία

Athens International Jewellery Show 2022

Μεγάλη προσέλευση εμπορικών επισκεπτών στην Athens International Jewellery Show

Σημείο αναφοράς για το ελληνικό κόσμημα αποτέλεσε η Έκθεση Athens International Jewellery Show (AIJS), που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και σημαντική προσέλευση εμπορικών επισκεπτών από τις 25-28 Φεβρουαρίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Στην AIJS, που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo και είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση του κλάδου στην Ελλάδα, παρουσιάστηκαν όλες οι νέες τάσεις σε κόσμημα, πολύτιμους λίθους, ρολόι, συσκευασία και εξοπλισμό αργυροχρυσοχοΐας.

Τις πύλες της Έκθεσης, που εγκαινιάστηκε από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, πέρασαν εμπορικοί επισκέπτες από όλες τις περιοχές της χώρας και από την Ιταλία, Κύπρο, Τουρκία, ΗΠΑ, Ισραήλ, Γαλλία, Βουλγαρία και Βέλγιο.

Στην AIJS συμμετείχαν οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου και συνολικά 200 άμεσοι εκθέτες από την Ελλάδα, Ιταλία, Τουρκία, Κύπρο, Γερμανία και Βέλγιο και 112 έμμεσοι (ξένοι οίκοι).

Στο πλαίσιο της Έκθεσης πραγματοποιήθηκε και το Design section με στόχο την προβολή και την ανάδειξη του ελληνικού σχεδιαστικού κοσμήματος, που έχει διακριθεί επανειλημμένα στο εξωτερικό για την πρωτοτυπία και την υψηλή κατασκευαστική του ποιότητα.

Να σημειωθεί ότι στην AIJS τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την COVID-19.

     

Σημείωμα εκδότη

Μέσα σε 25 χρόνια έχουν συμβεί και έχουν αλλάξει πολλά. Όμως, αν κάτι μένει ίδιο για εμάς, αυτό είναι το πάθος και η αγάπη για τη δουλειά που κάνουμε και ο σεβασμός προς τους συνεργάτες και αναγνώστες μας.

Περισσότερα

Σημαντικό!

Εάν έχουν γίνει αλλαγές στα στοιχεία της επιχείρησής σας (δραστηριότητες, επωνυμία, στοιχεία επικοινωνίας κ.α.) σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ώστε να διορθώσουμε τα στοιχεία αυτά, εντελώς δωρεάν. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
210 32.31.648

Εγγραφείτε στο Newsletter
Εγγραφείτε στο Newsletter