Τίτλος

Νομός

Κατηγορία

32η Έκθεση Kosmima

 

 Λαμπερή η 32η KOSMIMA

36% αυξημένος ο αριθμός των εμπορικών επισκεπτών

«Έλαμψε» η 32η KOSMIMA, που από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου συγκέντρωσε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης όλον τον κλάδο του κοσμήματος και των ωρολογίων. Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος που προσέλκυσε η διοργάνωση ήταν πως οι εμπορικοί επισκέπτες αυξήθηκαν κατά 36% σε σχέση με την προηγούμενη, ενώ το σύνολο των επισκεπτών ανήλθε σε 2.865.

Η KOSMIMA συγκέντρωσε 79 εκθεσιακές συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ οι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες προήλθαν από την Αυστρία, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Αίγυπτο, την Κύπρο, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Σρι Λάνκα, την Τουρκία, την Αλβανία, τη Βουλγαρία, την πΓΔΜ και τη Σερβία.

Στην έκθεση συμμετείχαν κατασκευαστές, εργαστήρια, σχεδιαστές, εισαγωγείς, αντιπρόσωποι και χονδρέμποροι κοσμημάτων, ωρολογίων και πολύτιμων λίθων, καθώς και εταιρείες με ασημένια είδη, είδη συσκευασίας και μηχανήματα, ενώ ιδιαίτερη ήταν η παρουσία του ορθόδοξου θρησκευτικού κοσμήματος (σταυρός). Στόχος της φετινής διοργάνωσης, που σε μεγάλο βαθμό επετεύχθη, ήταν το άνοιγμα νέων αγορών και η προβολή του ελληνικού κοσμήματος στις αγορές του εξωτερικού.

H KOSMIMA του 2017 φιλοξένησε και τον 28ο Διαγωνισμό Φιλοτέχνησης Σχεδίου Κοσμήματος με θέμα τη βέρα, έναν θεσμό που αναδεικνύει κάθε χρόνο τη δημιουργικότητα των νέων καλλιτεχνών του κλάδου και συμβάλλει κατ' επέκταση στην ανάπτυξη του ελληνικού κοσμήματος. Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ), σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-Helexpo.

Στιγμιότυπα από την έκθεση :

DSC 4434

 

DSC 4632

Σημείωμα εκδότη

Μέσα σε 25 χρόνια έχουν συμβεί και έχουν αλλάξει πολλά. Όμως, αν κάτι μένει ίδιο για εμάς, αυτό είναι το πάθος και η αγάπη για τη δουλειά που κάνουμε και ο σεβασμός προς τους συνεργάτες και αναγνώστες μας.

Περισσότερα

Σημαντικό!

Εάν έχουν γίνει αλλαγές στα στοιχεία της επιχείρησής σας (δραστηριότητες, επωνυμία, στοιχεία επικοινωνίας κ.α.) σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ώστε να διορθώσουμε τα στοιχεία αυτά, εντελώς δωρεάν. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
210 32.31.648

Εγγραφείτε στο Newsletter
Εγγραφείτε στο Newsletter