Τίτλος

Νομός

Κατηγορία

Εντυπώσεις από την Ελλήνων Κόσμημα 2017

 36% αύξηση εμπορικών επισκεπτών στην Ελλήνων Κόσμημα


Τον ηγετικό ρόλο της στην αγορά του κοσμήματος επιβεβαίωσε η έκθεση Ελλήνων Κόσμημα, καταγράφοντας άνοδο κατά 36% στην προσέλευση εμπορικών επισκεπτών, σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση της.

Η Ελλήνων Κόσμημα πραγματοποιήθηκε από τις 3-6 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αττική, υπό την οργανωτική ευθύνη της ΔΕΘ-Helexpo.

Η έκθεση αναπτύχθηκε σε 12.000 τμ. και φιλοξένησε περισσότερες από 270 εταιρίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι ξένοι εκθέτες προήλθαν από την Σουηδία, Κύπρο, Βέλγιο, Ινδία, ΗΠΑ και Τουρκία.

Η Ελλήνων Κόσμημα συγκέντρωσε όλες τις νέες τάσεις και σχέδια σε κόσμημα και ρολόι, τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της παραγωγής κοσμήματος (μηχανήματα, εργαλεία κτλ), καθώς και καινούργιες προτάσεις παρουσίασης κοσμημάτων (συσκευασία, διακόσμηση κα). Στο πλαίσιο αυτό, αποτέλεσε σημείο συνάντησης όλων των επαγγελματιών και επιχειρήσεων του κλάδου, ενόψει της φετινής θερινής τουριστικής περιόδου.

Το νέο εκθεσιακό ραντεβού της Ελλήνων Κόσμημα δίνεται πλέον από τις 22-26 Φεβρουαρίου του 2018.

 

Στιγμιότυπα από την 'Εκθεση :

 

KOSMIMA 1KOSMIMA 2KOSMIMA 3KOSMIMA 5KOSMIMA 6

Σημείωμα εκδότη

Μέσα σε 25 χρόνια έχουν συμβεί και έχουν αλλάξει πολλά. Όμως, αν κάτι μένει ίδιο για εμάς, αυτό είναι το πάθος και η αγάπη για τη δουλειά που κάνουμε και ο σεβασμός προς τους συνεργάτες και αναγνώστες μας.

Περισσότερα

Σημαντικό!

Εάν έχουν γίνει αλλαγές στα στοιχεία της επιχείρησής σας (δραστηριότητες, επωνυμία, στοιχεία επικοινωνίας κ.α.) σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ώστε να διορθώσουμε τα στοιχεία αυτά, εντελώς δωρεάν. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
210 32.31.648

Εγγραφείτε στο Newsletter
Εγγραφείτε στο Newsletter