Τίτλος

Νομός

Κατηγορία

Από τις 3-6 Μαρτίου η 30η Ελλήνων Κόσμημα στο Metropolitan Expo

Το μεγάλο διεθνές «ραντεβού» του κλάδου του κοσμήματος, η 30η έκθεση Ελλήνων Κόσμημα, πραγματοποιείται από τις 3-6 Μαρτίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Η έκθεση-θεσμός για το κόσμημα, τα ωρολόγια, τους πολύτιμους λίθους, τα σχετικά μηχανήματα και τον εξοπλισμό, θα αποτελέσει σημείο συνάντησης όλων των επαγγελματιών και επιχειρήσεων του κλάδου, ενόψει της φετινής τουριστικής περιόδου.

Η Ελλήνων Κόσμημα συγκεντρώνει τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις κοσμήματος και αναπτύσσεται σε 12.000 τμ, ενώ αναμένεται αύξηση συμμετοχών σε σχέση με προηγούμενες διοργανώσεις.

Η έκθεση τα τελευταία χρόνια καταγράφει από χρονιά σε χρονιά όλο και πιο βελτιωμένες εκθεσιακές επιδόσεις και ενδεικτικό είναι το ότι στην τριετία 2013-2016 η Ελλήνων Κόσμημα παρουσίασε 32% αύξηση επισκεπτών, 31% αύξηση εκθετών και 41% άνοδο του εκθεσιακού χώρου.

Η φετινή διοργάνωση θα συγκεντρώσει όλες τις νέες τάσεις και σχέδια σε κόσμημα και ρολόι, τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της παραγωγής κοσμήματος (μηχανήματα, εργαλεία κτλ), καθώς και καινούργιες προτάσεις παρουσίασης κοσμημάτων (συσκευασία, διακόσμηση κα).

Την έκθεση επισκέπτεται πλήθος εμπορικών επισκεπτών, με στόχο τη σύναψη νέων συνεργασιών και εμπορικών συμφωνιών.

Η είσοδος στην Ελλήνων Κόσμημα επιτρέπεται μόνο για εμπορικούς επισκέπτες.

Σημείωμα εκδότη

Μέσα σε 25 χρόνια έχουν συμβεί και έχουν αλλάξει πολλά. Όμως, αν κάτι μένει ίδιο για εμάς, αυτό είναι το πάθος και η αγάπη για τη δουλειά που κάνουμε και ο σεβασμός προς τους συνεργάτες και αναγνώστες μας.

Περισσότερα

Σημαντικό!

Εάν έχουν γίνει αλλαγές στα στοιχεία της επιχείρησής σας (δραστηριότητες, επωνυμία, στοιχεία επικοινωνίας κ.α.) σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ώστε να διορθώσουμε τα στοιχεία αυτά, εντελώς δωρεάν. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
210 32.31.648

Εγγραφείτε στο Newsletter
Εγγραφείτε στο Newsletter