Τίτλος

Νομός

Κατηγορία

Πάνω από 2.000 οι εμπορικοί επισκέπτες της 37ης KOSMIMA

Περισσότερες οι εμπορικές πράξεις στη φετινή έκθεση

Ευνοϊκό το κλίμα για περαιτέρω αύξηση εκθετών στη διοργάνωση του 2024

Ξεπέρασαν τους 2.000 -αριθμός αυξημένος σε σχέση με την περσινή διοργάνωση- οι εμπορικοί επισκέπτες της 37ης Διεθνούς Έκθεσης Κοσμήματος, Ωρολογίων, Πολύτιμων Λίθων, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού «KOSMIMA», που πραγματοποιήθηκε κατά το διάστημα 21-23 Οκτωβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, η φετινή KOSMIMA άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους εκθέτες, καθώς πραγματοποιήθηκαν περισσότερες εμπορικές πράξεις χάρη στην αυξημένη προσέλευση. Στο πλαίσιο αυτό στην πλειονότητά τους οι εκθέτες εξέφρασαν την πρόθεση να συμμετάσχουν και στην επόμενη διοργάνωση, ενώ το θετικό κλίμα που διαμορφώθηκε δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για περαιτέρω αύξηση των εκθετών το 2024.

Οι εμπορικοί επισκέπτες της 37ης KOSMIMA προήλθαν από την Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Χαλκιδική, Σκύδρα, Σέρρες, Ρέθυμνο, Πτολεμαΐδα, Πρέβεζα, Πέλλα, Λάρισα, Ορεστιάδα, Ξάνθη, Νάουσα, Βόλο, Κόρινθο, Κοζάνη, Κατερίνη, Ιωάννινα, Βέροια, Δράμα, Αλεξανδρούπολη, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Καβάλα και Φλώρινα) και από το εξωτερικό (Ιταλία, Γερμανία, Κύπρο, Αυστραλία, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Καναδά, Σερβία, Μαυροβούνιο και Τουρκία).

Ο αριθμός των εκθετών της 37ης KOSMIMA ήταν αυξημένος κατά 10%, ενώ ο εκθεσιακός χώρος μεγαλύτερος κατά 30% έναντι της προηγούμενης διοργάνωσης. Ειδικότερα, η φετινή έκθεση φιλοξένησε 50 άμεσους εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό (Τουρκία, Βουλγαρία και Ελβετία), ενώ εκπροσωπήθηκαν και οίκοι από Ιταλία, Βέλγιο, Ιρλανδία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Εσθονία σε εκθεσιακό χώρο 1.121 τ.μ.

Κατά τη διάρκεια της KOSMIMA απονεμήθηκαν τα βραβεία και οι έπαινοι στους διακριθέντες του 34ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φιλοτέχνησης Σχεδίου Κοσμήματος, τον οποίο διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Aργυροχρυσοχόων, Κοσμηματοπωλών, Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ) σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO, με θέμα ««Πολυμορφικότητα-οι πολλαπλές χρήσεις ενός κοσμήματος». Παράλληλα, διοργανώθηκαν οι εκδηλώσεις «Συνθετικά διαμάντια: Ομοιότητες και διαφορές μεταξύ συνθετικών και ορυκτών διαμαντιών σε εργαστηριακό και εμπορικό επίπεδο» και «Τα μυστικά των Σμαραγδιών».

Το επόμενο «ραντεβού» του κλάδου του κοσμήματος έχει προγραμματιστεί για τις 23-26 Φεβρουαρίου του 2024 στην Athens International Jewellery Show.

Πηγή: helexpo.gr

Σημείωμα εκδότη

Μέσα σε 25 χρόνια έχουν συμβεί και έχουν αλλάξει πολλά. Όμως, αν κάτι μένει ίδιο για εμάς, αυτό είναι το πάθος και η αγάπη για τη δουλειά που κάνουμε και ο σεβασμός προς τους συνεργάτες και αναγνώστες μας.

Περισσότερα

Σημαντικό!

Εάν έχουν γίνει αλλαγές στα στοιχεία της επιχείρησής σας (δραστηριότητες, επωνυμία, στοιχεία επικοινωνίας κ.α.) σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ώστε να διορθώσουμε τα στοιχεία αυτά, εντελώς δωρεάν. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
210 32.31.648

Εγγραφείτε στο Newsletter
Εγγραφείτε στο Newsletter