Τίτλος

Νομός

Κατηγορία

ΕLIZABETH TAYLOR : Αιώνια λάτρης των κοσμημάτων

H Elizabeth Taylor ήταν σε όλους γνωστή για την ομορφιά της, το απίστευτο βιολετί χρώμα στα μάτια της, για τους επτά συζύγους της, για το φιλανθρωπικό της έργο. Δεν ήταν όμως γνωστό σε όλους εμάς, η εμμονή της, στη συλλογή κοσμημάτων  που περιείχε μερικά, από τα πιο ακριβά και εντυπωσιακά κοσμήματα της ιστορίας και τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα είχε δεχτεί από τους άντρες στη ζωής της.

 

Το 2002 έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο Elizabeth Taylor: My Love Affair with Jewelry. Σε αυτό μοιράζεται με τους αναγνώστες, τη συλλογή των κοσμημάτων της, από εξαίσια διαμάντια, λαμπερά ρουμπίνια, σμαράγδια και ζαφείρια.

Μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα κοσμήματα στη συλλογή της αξέχαστης Ελίζαμπεθ Τέιλορ, είναι το 33 καρατίων διαμαντένιο δαχτυλίδι Krupp, το μαργαριτάρι La Peregrina (δώρο Αγίου Βαλεντίνου από τον Richard Burton), μια αντίκα τιάρα από διαμάντια (δώρο από τον Mike Todd),το Taj Mahal περιδέραιο με τo κίτρινο διαμάντι σε σχήμα καρδιάς ( δώρο από τον Richard Burton),η καρφίτσα με τo διαμάντι "δούκισσα του Windsor'.

Δεν ξεχνάμε το 69 καρατίων διαμάντι σε σχήμα αχλαδιού Taylor-Burton και τα σμαράγδια της Μεγάλης Δούκισσας της Ρωσίας.

Η ίδια θεωρούσε τον εαυτό της πολύ τυχερό που τα είχε, τα αγαπούσε, τα φρόντιζε και πρόσεχε πολύ για την ασφάλεια τους.

Διέθετε και δική της σειρά κοσμημάτων από το 2005, με την ονομασία House of Taylor Jewelry. Η νέα εταιρεία αγωνίστηκε για να κερδίσει έδαφος στην βιομηχανία του κοσμήματος, αλλά το Νοέμβριο του 2008, κατέληξε σε πτώχευση.

Αν και η πολυτάραχη ζωή της ηθοποιού ήταν γεμάτη από κινηματογραφικές επιτυχίες και ειδύλλια, τα κοσμήματα κατείχαν πάντα μια θέση στην καρδιά της.

Εξάλλου μιά τόσο θεσπέσια και σπάνια γυναίκα-δώρο θεού, επιβάλλονταν να κοιμάται με ανεκτίμητης αξίας κοσμήματα και πολύτιμες πέτρες!!!

 
 
Πηγή : www.mylady.gr

Σημείωμα εκδότη

Μέσα σε 25 χρόνια έχουν συμβεί και έχουν αλλάξει πολλά. Όμως, αν κάτι μένει ίδιο για εμάς, αυτό είναι το πάθος και η αγάπη για τη δουλειά που κάνουμε και ο σεβασμός προς τους συνεργάτες και αναγνώστες μας.

Περισσότερα

Σημαντικό!

Εάν έχουν γίνει αλλαγές στα στοιχεία της επιχείρησής σας (δραστηριότητες, επωνυμία, στοιχεία επικοινωνίας κ.α.) σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ώστε να διορθώσουμε τα στοιχεία αυτά, εντελώς δωρεάν. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
210 32.31.648

Εγγραφείτε στο Newsletter
Εγγραφείτε στο Newsletter